dimanche 15 juin 2014

پس از سی پنج سال آقای سروش در یک مناظره با داریوش آشوری در 20 خرداد 1393 در دانشگاه تورنتو با شیفتگی نسبت به آقای خمینی میگوید

 «خمینی در تاریخ معاصر ما مرد بسیار موثری بود و میوه زحمات خود را هم چید و یک جامعه‌ای را آنطور که آرزو داشت متحول کرد. اعم از اینکه ما نتیجه کار را بپسندیم یا نپسندیم، اصل ماجرا در اینکه او مرد زیرو رو کننده‌ای بود جای تردید نیست. اما اینکه فقط آقای خمینی را منشاء تحول بدانیم این‌طور نیست. آقای خمینی نماینده یک تاریخ و سنتی بود که در اوجمع شد و در عین حال ریشه عمیق در میان مردم داشت و اگر ایشان روی آن موج سوار نشده بود و در آن زمینه مرکب خود را نمی‌راند به مقصد نمی‌رسید.»
سروش ادامه داد: » انتقاد لازم نیست همیشه به شخص خاص باشد  معنای کار روشن‌فکری لزوما این نیست که شخصی را در محکمه بگذاریم و داوری کنیم. کار کلان روشن‌فکری عبارت است از دیدن نادیده‌ها و نادیدنی‌ها. آن لشگر اندیشه‌ها و فرهنگی که حرکت او را میسر کرده است و امکان بخشیده به کسی مثل آقای خمینی که برخیزد و مقصود خود را عملی کند. البته دیدگاهی که ما از سیاست و منجی داشتیم هم موثر بود و بسیاری چیزهای دیگر که اگر نبود، آقای خمینی نمی‌توانست قهرمانی کند. کسانی بوده‌اند که از آقای خمینی انتقاد کرده‌اند. به گمان من انتقادها را در این نقطه‌ها و گره‌کارها خلاصه کردن شاید به صلاح نباشد. شاید در مواردی مصلحت نباشد. شاید مانع کارهای دیگر شود. به تعبیری هم آقای خمینی هنوز شخصیت تاریخی نشده است. گفته‌اند یک حادثه پس از صد سال تاریخی می‌شود، باز می‌شود و بسط پیدا می‌کند و شکوفا می‌شود تا معلوم شود این حرکت چه بود و این شخص که بود و چکار کرد. آن حقیقتی که رخ داد و شخصیتی که پشت آن بود، هنوز خیلی کار دارد تا شناخته شود تا نوبت به یک نقد منصفانه جامع و پخته تاریخی از ایشان شود.»

دربارۀ این تبلیغات
گهگاهی ممکن است بازدیدکنندگانتان در اینجا یک تبلیغ ببینند.
PUBLISHED IN:  ON ژوئن 15, 2014 AT 10:52 ق.ظ.  نوشتن دیدگاه  ویرایش این
The URI to TrackBack this entry is:https://aleborzma.wordpress.com/2014/06/15/%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d8%b2-%d8%b3%db%8c-%d9%be%d9%86%d8%ac-%d8%b3%d8%a7%d9%84-%d8%a2%d9%82%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d8%af%d8%b1-%db%8c%da%a9-%d9%85%d9%86%d8%a7%d8%b8%d8%b1%d9%87-%d8%a8/trackback/

پاسخی بگذارید

گزارشی دیل میل از مردم شماره دو داعش در عراق: «شیر بیابان»، جلادی که هیچگاه نقاب بر چهره ندارد! 
دیلی میل نوشت: هواداران این مرد او را شیر بیابان لقب داده اند ، او چهره ی آشکار گروه تروریستی داعش است که دولت عراق را تهدید به سقوط می کند.
برخلاف دیگر فرماندهان گروه تروریستی داعش، شکیر وهیب بدون آنکه صورت خود را بپوشاند جلوی دوربین ها ظاهر می شود.
وهیب در چندین ویدیو منتشره توسط داعش حضور داشته که در آن اسرا را بازجویی و سپس به قتل می رساند.
اطلاعات در مورد وهیب اندک است اما نام قبیله ای او فهداوی است که به نظر متعلق به قبیله ای البوفهد در االانبار است. 
آمریکا او را یکی از شش مرد شروری می داند که پس از سقوط صدام در القاعده نقش پر رنگی داشتند.
وی زمانی شهرت پیدا کرد که ویدیویی از او در حال اعدام سه راننده سوری در الانبار منتشر شد.
مردان وهیب پیروزی های قابل توجهی در شمال عراق کسب کرده اند و اکنون سعی در تسخیر بغداد دارند.
در طول هفته ی گذشته داعش برخی از شهرها را در شمال بغداد تصرف کرده است.
سربازان و نیروهای پلیس عراق در مقابل داعش عقب نشینی کرده و هزاران نفر از آنها به منطقه خودمختار کردستان فرار کرده اند.
به گفته ی یک مقام عراقی، ژنرال علی قیدان فرمانده نیروهای عراقی و معاون رئیس ستاد کل ارتش پست خود را رها کرده است.