dimanche 17 novembre 2013

به مرضيه! وهمه هنرمندان که "گنجينه ملی" ماهستد

به مرضيه! وهمه هنرمندان که "گنجينه ملی" ماهستد

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/rc-0xTbAgkg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

GREAT SHAMLOO.wmvاين وطن ، وطن من نيست،با صدای شاملو بزرگ

رژيم سرتا پا جنايت و تزوير را افشا کنيد

نگهبان فرهنگ و تمدن ايرانزمين باشيم

جاودانه سياهکل ، مقاومت دربرابر سازش و تسليم

پا بوسی" نوه رضا خان قزاق" برای جلب نظر

پاسخی به هجويات نوه رضا خان قزاق

نگاهی شتابزده به مردم کردستان

به شرف خلق، دکتر گلزاده غفوری وفرزندانش

جاودانه شهدای " گلزار خاوران"

اين جلادان به کرسی قضاوت تکيه داده اند

محمود درويش،فيروز، درد مشترک

مردم ايرانزمين و وحوش دست پرورده ولايت

گلهای رنگارنگ ،گلپا وفرهنگ شريف

با يکی ديگرازاصلاح طلبان آشنا شويم

حمله به سفارت انگليس برنامه ريزی شده است

منکه ديگه رای نميدم!محمد رضا عالی پناه

LUMUMBA پاتريس لومومبا و الماس

به همسرم !همراهم وهمسفرم! دراين سالهای غربت

مطبوعات ، مستقل ، آزاد و دموکرات

ما شاهد مرگ درياچه اروميه هستيم

گنجيشگک اشی مشی سر بوم ما نشين

چه غريبانه "سيمين"رابخاک سپرديم!

مصدق،بيدادگاههای نظامی وسرهنگ جليل بزرگمهر(2)

فاصله طبقاتی در حکومت سی وسه ساله

دوکارگزار رژيم شاه و شيخ

دوکارگزار رژيم شاه و شيخ

اسامی وتصاوير:پاسداران،لباس شخصی ها و آخوندها(2)

اسامی وتصاوير:پاسداران،لباس شخصی ها و آخوندها(2)

انقلاب ۵۷ از نگاه نزديکان شاه

Algerie , vérités Michel Collon _(360p).avi

Michel Collon - Tunisie et Libye La peur des islmamistes 2

Mitterrand sur le lobby juif

François Mitterand et le lobby juif

MICHEL COLLON APRES LA SYRIE C'EST NOUS

Débat Sur France 3 Michel Collon Massacre Henri Guaino Sur Le Mali et La...

1 2 Michel Collon répond à France 2 Roman de la crise

Michel Collon - Tunisie et Libye La peur des islmamistes 1

vendredi 15 novembre 2013

صد سالگی "آلبر کامو" و ماندگاری وی

Tariq Ramadan Le maître Quenellier Glisse une Quenelle de 175° à Alain Minc

سرزمين ويران شده ما، بدست آخوندها

قتل "کسروی"گواه برانديشه آخوندهای جنايتکار (+playlist)

شقاوت رژيم سرچشمه اش دروس حوزوی است!

قمه زنی!لکه ننگی ایست بدامن مردم ايرانزمين

کليه فروشی جوانان! در حکومت آدمکشان و دزدان

گزارش جدید دیده بان حقوق بشر در مورد نحوه کشته شدن...

"September 11 - The New Pearl Harbor" - Full version (1/3)

Royal Drummers of Burundi 1

dimanche 10 novembre 2013

پیام‌ها، یادگاری‌ها و نقاشی‌های نگاشته شده بر بناها و سازه‌های تاریخی در صد ساله

 پیام‌ها، یادگاری‌ها و نقاشی‌های نگاشته شده بر بناها و سازه‌های تاریخی در صد ساله اخیر از سویی سبب مخدوش شدن منظر این آثار شده است و جامعه شناسان از هجوم یادگاری نویسی به عنوان یکی از رایج ترین انواع دیوارنویسی بر آثار فرهنگی با عنوان نوعی «وندالیسم» یاد می کنند. از سویی دیگر محتوای این یادگارنویسی ها نشان از تمایل انسان‌ها به جاودانه شدن در کنار میراثی را دارد که سال‌ها جاودانه مانده‌اند و از این منظر پیام نگاری بر آثار ملموس میراث فرهنگی از کتیبه ها و کاخ ها گرفته تا مساجد و منارها و پل ها ابعاد تازه‌ای را به نمایش گذاشته است.
 
به گزارش CHN، به نظر می رسد، تمایل انسان‌ها به یادگاری نویسی نشانه میل به جاودانه شدن است و یا شاید بتوان آن را به تمایلات دیگر همچون تخلیه هیجانات درونی مربوط دانست.ریشه این عمل در هر کدام از این تمایلات که باشد اکنون خواسته و ناخواسته سبب آسیب رساندن به میراث فرهنگی شده  و از آن رسانه‌ای سیاه بر پیکره بناهای تاریخی ساخته است.
 
 دیوارنویسی‌ها وندالیستی هستند؟
 
میراث فرهنگی هر کشوری تبلور فرهنگ، باور، هنر و تاریخ آن سرزمین است. پاسداشت و نگاهداشت این میراث زنده از گذشته تاکنون و بالا بردن سطح آگاهی افراد جامعه در این خصوص اهمیت ویژه ای برای حفظ هویت فرهنگی، تاریخی و حتی روند تکامل معماری آن کشور دارد.
 
 تیغ فرسایش از مدیران تا مردم
امروزه در ایران، میراث فرهنگی به شکل های متفاوت تهدید می شوند. توسعه های ناپایدار شهری، بی توجهی و نبود آگاهی کافی در خصوص حفاظت از بناها و یادمان های تاریخی از سوی مدیران شهری، بی توجهی به مشورت و نظر متخصصان در مراکز مدیریت شهری و هم چنین ضعیف بودن قدرت اجرایی سازمان میراث فرهنگی از سویی و سطح پایین امکانات زندگی و رفاه اجتماعی افراد از سویی دیگر ماندگاری میراث فرهنگی را تهدید کرده است.
 
 چرا مردم دوست دارند که نامشان روی آثار تاریخی ثبت شود؟
 
تخریب سازه‌های تاریخی برای اجرای پروژه های عمرانی شهری، نمونه هایی از هجوم مدرنیته و توسعه ناپایدار به شهر تاریخی است که میراث تاریخی را از لب تیغ گذرانده است. اما تهدید دیگر برای این میراث که منجر به شتابناک‌تر شدن روند تخریب ها شده ، تخریب میراث فرهنگی توسط مردم به شکل‌های گوناگون از جمله دیوار نویسی و مخدوش کردن مناظر آنها است.
 
در دوران جدید، توسعه جامعه مدرن به خصوص شهرها، تحولاتی در ساختارهای اجتماعی، روابط و مناسبات جمعی به وجود آورده که تمامی شئون زندگی فردی و اجتماعی را متاثر ساخته است.
 
زبان گویای وندالیسم بر میراث فرهنگی
اکثر دیوارنویسی ها بر بناهای تاریخی که نوعی از وندالیسم به شمار می آیند، دارای پیام هستند. محتوای پیام‌های نگاشته شده بنا بر جایگاه یا کارکرد بنای تاریخی همچنین موقعیت روحی افرادی که اقدام به نوشتن یادگاری می کنند، متفاوت است.
 
آنچه که در بیشتر دیوارنویسی های میراث فرهنگی به چشم می خورد، نوشتن احوالات روحی در موقعیت‌های گوناگون بسته به زمان و مکان است، از این جهت محتوای این پیام ها، رسانه ای برای بیان خواسته ها و تمایلات درونی است .
 
 دیوارنویسی‌هایی که از دوران قاجار و به خط نستعلیق باقی ماندند
 
دیوار نویسی ها بر میراث فرهنگی را شاید بتوان به دو دسته کلی تقسیم کرد :
1. دیوارنویسی‌هایی که شامل نوشته هایی با مفاهیم اجتماعی شامل عشق، زندگی، عقاید مذهبی و سیاسی است.
 
2. دیوارنویسی هایی که بی هدف و یا با هدف و برنامه قبلی سیمای میراث فرهنگی را با ابزارهایی چون چاقو، میخ، تیشه و رنگ تخریب می کنند و پیامی جز تخلیه خشم در آنها دیده نمی شود. در حقیقت این ‌وندالیسم ‌واکنشی ‌است ‌در مقابل ‌برخی‌ از فشارها و تحمیلات‌ اجتماعی و وندالیسم به این معنا نوعی تخلیه روانی است.
 
 گرچه از دیدگاه جامعه شناسان، دیوارنویسی ها نوعی از وندالیسم شمرده می شود، اما با تحقیق میدانی این پدیده در میراث فرهنگی شهر اصفهان - به عنوان نمونه مورد بررسی- مشاهده شده است که این نوع دیوار‌نویسی‌ها کمتر با انگیزه تخریب نگاشته شده  و بیشتر پیام رسان بوده‌اند.
 
 سایه روشن دیوارنویسی از قاجار تا امروز
قدیمی‌ترین دیوارنویسی های برجای مانده بر بناهای تاریخی اصفهان مربوط به دوران قاجار است. در آن دوران تکنولوژی به اندازه امروز و دهه های پیشین در ایران جای خود را تثبیت نکرده بود. در آن دوران پیچیدگی های زندگی شهری و تکنولوژی آنچنان که اکنون زندگی و رفتارهای افراد جامعه را تحت تاثیر خودقرار داده حاکم نبوده است. از سویی خواندن و نوشتن در ایران در آن دوران فراگیر نبود و کسانی که خواندن و نوشتن می دانستند، از طبقات مرفه جامعه محسوب می شدند. از سویی دیگر ارتباطات جاری از طریق مکاتبات صورت می گرفت و نوشتن با جوهر و کاغذ قالب ارتباطی غالب جامعه آن دوران بود. در دیوار‌نویسی‌هایی که بر بناهای تاریخی اصفهان از آن دوران و دوره پهلوی اول دیده می شود، پیام‌ها روشن، خط‌ها زیبا و محتوای آنها دارای حس زیبایی شناختی است، کسانی این یادگاری ها را می‌نوشتند که خواندن و نوشتن می‌دانستند و به قاعده نوشتار و زیبایی آن اهمیت می دادند.
 
 با ورود فن‌آوری‌های جدید، گسترش زندگی شهری، افزایش جمعیت شهرها و عجین شدن قومیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف در شهرها، تعدد منابع القاء کننده ارزش‌ها و باورها، ناپایداری و گذرا بودن ارتباطات مردم با یکدیگر و ورود تکنولوژی‌های ارتباطی جدید، تقاضاها و دغدغه‌های زندگی شهری را دچار از هم گسیختگی و دگرگونی کرد.
 
امروزه، نوشتن در قالب‌های ارتباطی متعدد مثل نامه، ایمیل و پیامک، ساده و کوتاه شده‌اند، ابزار نوشتن الکترونیکی شده و حس و روح زیبایی‌شناختی گذشته در نوشتار احساس نمی شود.
 
دیوارنویسی‌های معاصرتر و امروزی بناهای تاریخی از این روند پیروی کرده و معمولا چیزی جز نام نویسنده و تاریخ نگارش نیستند، آنچه که امروز از دیوارنویسی‌های کنونی بر این بناها مشهود است، تراشیده‌شدن سطح آجرها، سنگ‌ها به همراه نگاره های آنها با میخ، کلید و حک نام فرد و تاریخ نوشتن و شهر محل سکونت است.
 
 فشارها و تحمیل‌های روحی و بازتاب آن ‌ها در دیوار نویسی روی آثار تاریخی
 
فشارها و تحمیل‌های روحی و بازتاب آنها در دیوارنویسی های امروزه کمتر با شرح موقعیت و بیشتر به عنوان یادگاری با خط و خطوطی که بر بدنه بناها خراشیده می شود قابل رویت است. مهاجران و جویندگان کار در شهر اصفهان هم چنین سربازهایی که برای گذراندن خدمت نظام وظیفه از شهرستان های دیگر به اصفهان می آیند و کارگران مهاجر و غیر بومی بیشترین یادگاری ها را به خود اختصاص می دهند.
 
دیوارنویسی های معاصرتر نشان می دهد افرادی که مشارکت اجتماعی کمتری در جامعه دارند، به نوشتن یادگاری مبادرت ورزیده‌اند. این در حالی است که دیوارنویسی نویسان اواخر قاجار و پهلوی اول، جزء افراد تحصیل کرده و با مشارکت جامعه بوده اند.
 
 ابعاد دیوارنویسی بر آثار تاریخی
با بررسی نمونه‌های تصادفی از دیوارنویسی‌ها در هر یک از بناهای مسجد عتیق، سی و سه پل، پل خواجو، کاخ عالی قاپو، کاخ هشت بهشت، آرامگاه صائب تبریزی، امامزاده هارون ولایت که خود نمونه‌هایی از آثار شاخص اصفهان محسوب می شوند مشخص شد، محتوا و پیام دیوارنویسی ها بر پیکر بناهای تاریخی اصفهان، بسته به نوع کاربری بنا (مکان)، و قدمت دیوارنویسی (زمان) متفاوت است.
 
هرچه تاریخ نگاشتن یادگاری ها به دوره قاجار نزدیک می شود، ابزار ایجاد و یا نگارش، محتوا و مضمون دیوارنویسی از حس زیبایی شناختی و روح لطیف‌تری برخوردار است. در مقابل با نزدیک تر شدن تاریخ ها به دوران معاصر و به ویژه یک دهه اخیر، ابزار ایجاد دیوار نویسی خشن تر و پیام یادگاری، محتوای کمتر و مضامین سطحی دارد.
 
مضامین دیوارنویسی آثار تاریخی‌ای که افراد فرصت اقامت بیشتری را در آنها داشتند مانند مسجد عتیق، و امامزاده هارون ولایت به ترتیب شامل ادعیه، حاجت خواهی، طلب دعا، شرح حال، شرح موقعیت، اشعار، پندهای اخلاقی، عشق، دید منفی و دید مثبت به زندگی است.این دیوارنویسی ها به علت فرصت بیشتر افراد برای حضور در مکان دارای قاب بندی منظم و خط های خوانا و زیبا بودند.دعاها با خط ثلث، و شرح حال و شرح موقعیت ها با خط زیبا و معمولا با خط نستعلیق یا شکسته نگارش شده اند.
 
دل پر خون آثار تاریخی از هجوم وندالیست ها
 
در حال حاضر بعضی از دیوارنویسی های قدیمی در بناهای تاریخی اصفهان از زیر گچ هایی که به منظور ترمیم روی دیوارها کشیده شده بودند، خارج شده و با قدمت صد ساله، خود به اثر تاریخی تبدیل شده‌اند.
 
محتوای دیوارنویسی ها بر بناهایی که افراد فرصتی در حد یک بازدید کوتاه و یا رفت و آمد داشتند مانند کاخ هشت بهشت و یا سی و سه پل و پل خواجو سطحی و دارای پیام خاصی نیستند.این دیوارنویسی ها کمتر به صورت جمله دیده می شوند و در آنها افراد عابر و بازدید کننده بیشتر به نام خود، تاریخ بازدید و محل سکونتشان اشاره کرده اند.این دیوارنویسی ها که تاریخ نگاشتن آنها از دهه 50 آغاز شده معمولا بدخط و با اسپری رنگ یا زغال یا گچ یا ابزارهایی نوک تیز حک شده اند.
 
 فراتر از آنچه که بر پایه نظریه ارتباطی« پیام بودن رسانه» در دیوارنویسی بناهای تاریخی نمایش داده می شود، امروز این دیوارنویسی ها تبدیل به رسانه ای سیاه در منظر آثار تاریخی شده و سیمای این آثار را دچار فرسایش کرده است.
معصومه شهباز

نبود رکن چهارم دموکراسی و مذاکرات ژنو

http://www.youtube.com/v/wP5x3RCvwVs?version=3&autohide=1&autohide=1&showinfo=1&feature=share&autoplay=1&attribution_tag=jO_qoYAj2XCfIY9q1dodhw

فیلم سینمایی سرخپوستها، پرویز فنی‌ زاده (۱۳۵۷)

http://www.youtube.com/v/0A4nSXdeR58?autohide=1&version=3&attribution_tag=9bJThwlq49bRElPD4fkq_w&showinfo=1&autohide=1&feature=share&autoplay=1

samedi 9 novembre 2013

چرا ایرج مصداقی توهم و دروغ را مشکل اصلی اپوزیسیون میداند

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/QTe3LU_Hzas" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

فقیرترین مناطق پایتخت / خانه‌های کدام محله‌های تهران حمام ندارد



فقیرترین مناطق پایتخت / خانه‌های کدام محله‌های تهران حمام ندارد
این شهر به لحاف چهل تکیه ای می ماند که هر گوشه اش یک شکل دارد. از محله‌ای که هر عضو خانواده اش یک خودرو دارد تا خانه‌ای در منطقه 17 که از داشتن حمام نیز محروم است. محله هایی که بلندی ساختمانهایش مقابل آفتاب را گرفته و مناطقی که خانه های بی نما و سست با بارانی فرو می ریزد.
به گزارش خبرنگار مهر، تحقق عدالت و کاهش نابرابری ها به ویژه در حوزه های حساس و اساسی اجتماعی همواره یکی از دغدغه های دولت های مختلف در بسیاری از نقاط جهان بوده است .همین دغدغه سبب شد که شورای اسلامی شهر تهران دریکصد و نود و هشتمین جلسه خود فصلی جداگانه از برنامه پنج ساله  شهرتهران را به کاهش نابرابری های اجتماعی اختصاص دهد. موضوعی که منجر به پژوهش سنجش عدالت در تهران شد.
مناطق فقیر پایتخت
بر اساس یافته های پژوهش"سنجش عدالت در شهر"نرخ خط فقر در شهر تهران معادل 42 درصد بوده است.بیشترین درصد خط فقر مربوط به مناطق 19، 15، 18 و 16 و کمترین درصد فقر مربوط به مناطق 3 ، 1 و 2 است. دیگر یافته‌‌های این گزارش بیشترین شکاف و شدت فقر را مربوط به مناطق 19 و 18 و کمترین شکاف و شدت فقر را مربوط به مناطق 3 و 1 اعلام کرده است.
بر اساس یافته‌‌های این گزارش عمده مشاغل شهر تهران مربوط به طبقه متوسط است. نرخ فقر در طبقات بالا، متوسط و پایین، به ترتیب 12.5 ، 41 و 43 درصد اعلام شده و گفته شده حدود 1 درصد از کل فقرا در طبقه بالا، 59.66 درصد در طبقه متوسط و 39.14 درصد در طبقه پایین قرار دارند.


کدام مناطق تهران بیشترین خودرو را دارند
بر اساس یافته‌‌های طرح سنجش عدالت، درصد خانوادرهای تهرانی که دارای حداقل یک خودرو بودند بین 23 درصد تا 68 درصد در مناطق متلف متغیر است و در عین حال میانگین مالکیت خودروی شخصی در بین خانواده‌‌های تهرانی حدود 6/43 درصد برآورد شده که بیشترین میزان آن در مناطق 1، 2 و 3 ،5،6 و 22 و کمترین میزان مالکیت خودرو در مناطق 10 ، 15، 16، 17 و 18 شده است.
در بخشی دیگری از بررسی‌ها فریزر به عنوان کالایی که تا حدی بیانگر قدرت خرید و توان مالی خانوار برای خرید مواد غذایی است مورد بررسی قرار گرفت، شاخصی که تفاوت قابل ملاحظه ای در مناطق تهران را به نمایش گذاشت. به طوری که مقدار آن بین 57 درصد تا 91 درصد بین مناطق متفاوت بوده است. بیشترین میزان برخورداری از فریزر در منطقه 1 با 91 درصد و در مناطق 2،3،5 و 6 با بیش از 85 درصد و کمترین میزان برخورداری در منطقه 17 با 57 درصد و مناطق 19، 16،15 و 20 با میزان زیر 64 درصد دیده می‌شود. این دارایی در همه شهرها و کشورها نمی تواند شاخص مناسبی برای سنجش عدالت در نظر گرفته شود زیرا استفاده از فریزر تابعی از فرهنگ خرید و نگهداری کالاست در تهران اما این شاخص اختلاف ظبقاتی در مناطق شهری را به خوبی نشان می‌دهد. بر اساس یافته‌‌های طرح سنجش عدالت در تهران در گروه فقیران 26 درصد افراد مالک فریزر بودند ودر حالی که در ثروتمندان جامعه تقریبا 100 درصد افراد مالک فریزر بوده‌اند.
آب منطقه 12 بی کیفیت ترین آب تهران
طرح سنجش عدالت از خانوارها سوال شد: آیا دسترسی مستقل به آب لوله کشی دارند؟  در بیشتر مناطق تهران صد در صد خانوارها به شیرآب مستقل در محل مسکونی خود دسترسی داشتند و حداکثر اختلاف بین مناطق در 1.5 درصد خانوارها مشاهده شد یعنی کمتر از 15 خانوار در منطقه 17 که یکی از توسعه نیافته ترین مناطق تهران است، به آب لوله کشی مستقل دسترسی نداشتند. کیفیت آب آشامیدنی هم در مناطق مختلف، متغیر بوده است هر چند که در همه مناطق آب آشامیدنی سالم از جهت باکتریولوژیک و شیمیایی در اختیار داشتند اما کیفیت آب در مناطق 4 ، 12 ، 16 ، 19 ، 21 و 22 پایین تر از سایر مناطق است و در بین مناطق 22 گانه تهران، بی کیفیت ترین آب آشامیدنی در آب منطقه 12 تهران اعلام شده است.

سرپرست 11 درصد خانوارهای تهرانی خانم ها هستند
در بخش دیگری از طرح سنجش عدالت در تهران آمار مربوط به خانوارهای زن سرپرست اعلام شده که نشان می دهد حدود 11 درصد خانوارهای تهرانی، زن سرپرست بوده اند. در ارتباط با بحث خشونت خانگی، نرخ خشونت در خانواره 6.75 درصد اعلام شده یعنی از مجموع 22135 خانوار مورد ارزیابی در این طرح 1493 خانوار تایید کرده اند که در معرض خشونت خانگی بوده اند. مناطق 1 ، 17 ، 22 ، 3 و 2 با 3.97 درصد تا 5.13 درصد پنج منطقه دارای کمترین خشونت خانگی و مناطق 19 ، 14 ، 12 ، 5 و 20 با 9.48 تا 11.83 دارای بیشترین خشونت خانگی در بین خانوارهای مورد بررسی بوده‌اند.

از هر 4 کودک تهرانی 1 نفر در معرض دود سیگار
بخشی از نتایج مطالعات طرح سنجش عدالت در تهران به استعمال دخانیات اختصاص یافته، تاکنونه بیشتر درباره میزان استعمال دخانیات درباره بزرگسالان گفته شده اما در نتایج این تحقیق یافته‌های جدیدی درباره کودکان ارائه شده، یافته‌‌هایی که نشان می دهد از هر 4 کودک تهرانی 1 نفر در معرض دود سیگار است، البته توزیع تعداد در مناطق 22 گانه برابر نیست به این معنا که در مناطق برخوردار کودکان کمتر در معرض دود سیگار هستند ( از هر 7 کودک یک کودک در منطقه 2) و در مناطق کمتر برخوردار کودکان بیشتری در معرض دود سیگارند  از هر سه کودک یک کودک در منطقه 16.
میزان مصرف دخانیات در خانوارهای تهرانی
میزان مصرف دخانیات چه مصرف سیگار و چه قلیان نزدیک به اعداد کشوری است . اما میانگین مصرف سیگار در مردان زرگ تر از 15 سال در تهران که حدود 16 درصد است نسبت به میانگین کشوری که 23 درصد است کم تر است .
اما میزان زنان سیگاری در مناطق برخوردار تا 5 برابر بیش از مناطق نا برخوردار است.

یکی دیگر از شاخص‌‌های مورد بررسی در طرح سنجش عدالت اجتماعی در تهران میزان برخورداری افراد از رایانه شخصی است.نتایج این طرح نشان می دهد اختلاف حدود 40 درصدی در این زمینه بین مناطق تهران وجود دارد تا جایی که با آنکه میاگنین دسترسی به کامپیوتر شخص در منازل تهران 53 درصد با انحراف معیار 13 برآورد شده اما این رقم در مناطق 1 ،2 ،3 ، 5 و 6 یعنی مناطق مرفه و برخوردار تهران بالای 70 درصد و در مناطق 15، 16، 17 ، 18 و 19 یعنی مناطق فقر و کم درآمد زیر 37 درصد است.
با توجه به اینکه زمان اجرای این پژوهش سال 87 بوده و در حال حاضر به احتمال زیاد میزان دسترسی افراد به کامپیوتر شخصی تغییر کرده اما آنچه مسلم است اینکه با در نظرگرفتن ضریب نفوذ نزدیک به 100 درصد تلفن ثابت در تهران شکاف معناداری در میزان دسترسی شهروندان تهرانی به فضای مجازی و اطلاعات وجود دارد.
10درصد خانوارهای منطقه 17 حمام مستقل ندارند
دسترسی به حمام مستقل در منازل مسکونی یکی از اساسی ترین شاخص‌های رفاه اجتماعی است.بر اساس یافته‌‌های طرح سنجش عدالت اجتماعی، این شاخص در بیشتر مناطق تهران تفاوت معناداری را نشان نمی‌دهد اما در عین حال نشان داده 10درصد خانوارها در منطقه جنوبی تهران (منطقه17) در زمان اجرای این طرح به حمام بهداشتی مستقل دسترسی نداشتند. چنانکه در این گزارش آمده میانگین دسترسی به حمام مستقل در منزل در تهران 97.7درصد بوده و در این میان وضعیت برخی مناطق از جمله مناطق 17، 16، 12 و 20 نگران کننده اعلام شده است.
نسبت بی‌سوادی در زنان، دو برابر مردان تهرانی
یکی دیگر از موضوعات این پژوهش میزان تحصیلات در مناطق مختلف تهران است .نسبت افراد بی‌سواد در مناطق مرفه‌تر تهران از جمله مناطق 1، 2؛، 3، 5، 6 و 22 کم‌تر از نسبت بی‌سوادی در مناطق 15، 16، 17 و 19 نزدیک به 7 برابر بی‌سوادی در مناطق برخوردار است و نسبت بی‌سوادی در زنان، دو برابر مردان تهرانی است.
بیشترین فراوانی بی‌سوادی در گروه سنی 60 سال است. مناطق 16،17، 8، 19 و 20 دارای بیشترین افراد دارای سواد ابتدایی و پایین‌تر است و افراد دیپلم و پایین‌تر در مناطق 10، 11، 13، 14 و 22 بیشترین تمرکز را دارند.
تهرانی‌هایی که دارای مدرک لیسانس و پایین‌تر هستند، مناطق 2، 3، 5 و 6 را برای زندگی می‌پسندند که این مناطق برای مدارک کارشناسی ارشد و بالاتر نیز، محبوب است.
مناطق محبوب مستاجرها
بر اساس این پژوهش به طور میانگین 63 درصد مردم پایتخت دارای مسکن ملکی هستند که این رقم در مناطق مختلف بسیار متفاوت است. به طوری که در مناطق شمالی شهر تا 69 درصد در منطقه 1 و در غرب، در منطقه21 می‌رسد.
در مناطق 2، 3 و 6، با 66 درصد تملک واحد مسکونی وضعیت مطلوبی از این نظر وجود دارد و مناطق 10، 12 13، 15 و 22 با 60 درصد دارای کم‌ترین میزان است.
همچنین در زمینه اجاره‌نشینی در مناطق 5، 10 و 15 بیشترین و مناطق 1 و 3 کم‌ترین آمار را دارد.

۱۳۹۲ آبان ۱۷
پرستو فروهر
یاد داریوش و پروانه فروهر، محمد مختاری، محمد جعفر پوینده، مجید شریف، پیروز دوانی، حمید حاجی‌زاده و فرزند خردسالش کارون در آستانه‌ی پانزدهمین سالگرد قتل های سیاسی آذر ۱۳۷۷ گرامی باد!
آذر ۷۷ را می‌توان بی‌شک نقطه‌ی عطفی در اعتراض مردمی به کشتار دگراندیشان در ایران دانست. در آن روزهای تلخ علیرغم موج ترس، وجدان زخم‌خورده ی ملت بانگ فریاد برآورد و شرمسار از ستمی که بر دگراندیشان در ایران رفته بود پرچم دادخواهی برافراشت. موج این اعتراض گسترده اما در دام سرکوب ها، دروغ‌ها و مصلحت‌اندیشی‌ها گرفتار آمد و به نتیجه‌ی درخور نیانجامید … دادخواهی ناتمام ماند. یادآوری آنچه ما کردیم و آنچه آنان کردند صیقلی ست بر حافظه‌ی جمعی تا روایت ما در بوق و کرنای تحریف‌های آنان به فراموشی سپرده نشود.
ghatlha2
با امید به انجام وظیفه‌ی خویش در یادآوری این فاجعه و دادخواهی ناتمام آن، گزیده‌ای از گفتارها و نوشتارهای این پانزده سال را به همراه می فرستم. این مجموعه نمایانگر تنها گوشه‌ی کوچکی از تلاش‌های جمعی ما ست؛ تلاش ما بازماندگان قربانیان این جنایت ها، تلاش وکلای ما، تلاش همفکران و همراهان سیاسی قربانیان، تلاش دگراندیشان و روزنامه‌نگاران متعهد که در افشای ابعاد این جنایت ها کوشیدند و تن به سکوت و فراموشی ندادند.
این تلاش تنها در بستر اعتراض مردمی و به پشتوانه‌ی پیگیری افکار عمومی میسر شد.
بازخوانی این متن‌ها آن روزهای اعتراض را در ذهنم زنده کرد، روز خاکسپاری پدرومادرم که موج جمعیت مردم به خیابان ریخت و فریاد مرگ بر استبداد پس از سال‌ها در فضای شهر طنین افکند، آن سالگردها که به تظاهرات خیابانی می‌کشید، … در بستر این اعتراض گسترده و پیگیر بود که می‌شد با صدای بلند فریاد زد: داد خواهیم این بیداد را! … و می‌شد با تکیه بر عزم جمعی تحقق این نوید را باور کرد. هنوز در یادآوری آن جمعیت انبوه و دادخواه نیروی استقامت می‌یابم . فاجعه‌ی قتل های سیاسی آذر ۷۷ تنها یادآور سوگ و درد نیست، یادآور بزرگی انسان‌هایی ست که تا پای جان در برابر ستم ایستادگی کردند و یادآور اعتراض خودجوش مردم است به جنایتی که بر آنان رفت.
زندگی و مرگ قربانیان این فاجعه سندی ست گرانقدر از تلاش ایرانیان برای دست‌یابی به آزادی و بازپس‌گیری حق دگراندیشی. قدرشان بدانیم و دادشان بخواهیم.
پرستو فروهر، پاییز ۱۳۹۲

Noam Chomsky "Student Debt And Indoctrination" (2013)

http://www.youtube.com/v/mVATQWAb4UM?autohide=1&version=3&feature=share&showinfo=1&autohide=1&attribution_tag=IpM-aQgYqroxipAmLh1K3A&autoplay=1

IRAN _AZAD: با اين رژيم! درد وآلام اين ملت را پايانی نيست

IRAN _AZAD: با اين رژيم! درد وآلام اين ملت را پايانی نيست: http://www.youtube.com/v/GJ-tOD92HTI?version=3&autohide=1&autohide=1&feature=share&autoplay=1&showinfo=1&attribution...

lundi 4 novembre 2013

با اين رژيم! درد وآلام اين ملت را پايانی نيست

http://www.youtube.com/v/GJ-tOD92HTI?version=3&autohide=1&autohide=1&feature=share&autoplay=1&showinfo=1&attribution_tag=EE1Sg4EmQ8KqONfB7S8lUg

samedi 2 novembre 2013

ابعاد فاجعه را اززبان رئيس جمهوراعتدالگرا بشنويد

http://www.youtube.com/v/AHpHusBi8Rc?version=3&autohide=1&autoplay=1&showinfo=1&attribution_tag=GDD2abRcwc13Y4b0l9wLRA&feature=share&autohide=1

IRAN _AZAD: Mahnaz Ghezelloo interview.wmv

I http://www.youtube.com/v/o9Wsnqss9uErsion=3&autohide=1&autoplay=1&autohide=1&feature=share&showinfo=1&attribution...

IRAN _AZAD: اسرائیل گروهی از زندانیان فلسطینی را آزاد می کند

 http://www.youtube.com/v/r0gLY-HL8Qc?autohide=1&version=3&attribution_tag=YWVcAiRJA0qSOD4I1_cwdw&showinfo=1&autohide=1&f...

vendredi 1 novembre 2013

Howard Zinn "Just War" (part 1)

http://www.youtube.com/v/Ju1Dr89xbZ4?autohide=1&version=3&attribution_tag=FCVelY_AQ_g1A-42qcADTg&autoplay=1&feature=share&showinfo=1&autohide=1

قطعه «پائولا» و «حکومت نظامی» از ميکيس تئودوراکيس

http://www.youtube.com/v/IKboAa2pIXE?version=3&autohide=1&feature=share&autoplay=1&autohide=1&attribution_tag=WP2tSpj7LTswe2_ovObhag&showinfo=1

معرفی کتاب "گزارش ٩٢" نویسنده: "ایرج مصداقی" - تهیه کننده: "مهناز قِزِلٌو"

http://www.youtube.com/v/WNQ_2wx4kyI?autohide=1&version=3&attribution_tag=0QxL8bifBDWc4pz_DIeLOg&autohide=1&feature=share&showinfo=1&autoplay=1